Boen Chaletino Eik Pearl

Boen Live Pure

Vakkert, varmt og helt naturlig – dagens interiøreksperter er i økende grad opptatt av autentiske materialer, som har en historie å fortelle.

Naturlig vakker overflate

BOEN følger trenden med fokus på naturlige materialer, og lanserer Live Pure, en helt ny overflateteknologi som bringer hjemmet ditt et steg nærmere naturen.
Vakkert, varmt og helt naturlig – dagens interiøreksperter er i økende grad opptatt av autentiske materialer, som har en historie å fortelle.

Ser ut som ubehandlet treverk

Nå tar BOEN etterspørselen etter naturlige overflater et stort steg videre ved å lansere Live Pure, en ultramatt overflatebehandling som får treet i gulvet til å virke ubehandlet både når det gjelder farge, liv og struktur. Overflatebehandlingen Live Pure tar i bruk ny teknologi for å kunne bringe hjemmet nærmere naturen.

Svært motstandsdyktig

Et gulv som er behandlet med Live Pure formidler et inntrykk av nyhogget treverk i sitt naturlige miljø. Over aten ser naturlig ut, og bevarer treets personlighet
– samtidig som over aten er svært motstandsdyktig mot ekker og søl.

Perfekt i form og funksjon

Det perfekte gulvet er et vesentlig element i hjemmet ditt, og kan nesten sees som et møbel i seg selv. Det riktige gulvet blir en ramme for hjemmet og din personlig smak; vakkert å se på, med en naturlig varme og ikke minst sterkt nok til å motstå utfordringene som kan oppstå ved daglig bruk. Et gulv behandlet med Live Pure- teknologien er nettopp et slikt perfekt gulv.