Chat with us, powered by LiveChat

Personvernerklæring og informasjon om vår bruk av informasjonskapsler

Når du blir handler varer fra nettbutikken til Parkett og Gulv, blir personopplysningene dine registrert i kundesregisteret vårt. Disse opplysningene skal behandles i samsvar med personopplysningsloven og vår personvernerklæring skal gi deg trygghet om at dette skjer på en forsvarlig og sikker måte.

 

Hvilke personopplysninger registreres om deg?

Når du handler varer fra nettbutikken til Parkett og Gulv registreres følgende opplysninger om deg i kunderegisteret: fullt navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og dato for kjøpet. Disse opplysningene er nødvendige for at Parkett og Gulv skal kunne behandle bestillingen din, kontakte deg ved behov underveis og for at varene skal komme trygt frem til leveringsadressen. Ingen av opplysningene du gir fra deg blir gitt eller solgt videre til tredjeparter med mindre dette er tydelig beskrevet.

 

Hva er formålet med registrerte personopplysninger?

Formålet med innsamlingen og registreringen av personopplysninger er i hovedsak å behandle kjøpet ditt, ha muligheten til å kontakte deg angående kjøpet ved behov, og sikre at varene kommer trygt frem til deg. Opplysningene lagres også for bruk i forbindelse med garanti- og returhåndtering. I tillegg kan e-postadressen din brukes til å informere om og markedsføre Parkett og Gulv sine produkter og tjenester. I forbindelse med informasjon om og markedsføring av produkter og tjenester, foregår all utlevering og behandling av personopplysninger i tråd med lovgivningen og til de formålene som er beskrevet i personvernerklæringen. Det er ønskelig at du skal få tilgang til relevant innhold, kampanjer og tilbud som Parkett og Gulv tilbyr. I henhold til markedsføringsloven § 12 krever vi ditt særskilte samtykke dersom elektroniske kommunikasjonsmetoder skal brukes til å informere om eller markedsføre produkter eller tjenester individuelt til deg. Du gir ditt samtykke ved avkrysning og du vil i slike tilfeller få utfyllende informasjon om hva du samtykker til.

 

Hvem er behandlingsansvarlig?

Det er Parkett og Gulv, ved daglig leder, som har hovedansvaret og er behandlingsansvarlig for kunderegisteret og for personopplysningene.

 

Hvordan bruker Parkett og Gulv informasjonskapsler?

Når du bruker nettsidene eller noen av våre nettapplikasjoner, etterlater du elektroniske spor. Noen av disse opplysningene registreres gjennom informasjonskapsler, også kalt cookies. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres på datamaskinen din ved besøk og interaksjon med nettsidene. Parkett og Gulv bruker informasjonskapsler fra analyseverktøyet Google Analytics for å lage et overordnet bilde av hvordan brukerne benytter nettstedet. Eksempler på informasjon som blir lagret er hvordan du fant nettstedet og tiden du bruker, antall sidevisninger og antall besøk. De innsamlede dataene er anonyme og vil aldri bli knyttet til dine personlige opplysninger. Dataene blir brukt som grunnlag for å forbedre nettsidene og øke brukervennligheten, til å generere statistikk og noen ganger i forbindelse med markedsføring av produkter og tjenester som Parkett og Gulv tilbyr.

Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av nettsidene, inkludert IP-adressen, kan overføres til og lagres av Google på servere i USA eller andre land der Google har datasentre. Google kan bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettsidene, utarbeide rapporter om nettsideaktivitet og levere andre tjenester knyttet til nettsideaktivitet og Internett-bruk. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter der dette er påkrevd i henhold til lovgivning, eller der slike tredjeparter behandler informasjonen på Googles vegne. Ved å bruke nettsidene til Parkett og Gulv samtykker du i at Google behandler dine data på den måten og med de formål som angitt i personvernerklæringen.

Informasjonskapslene fra Google Analytics opprettes automatisk, med mindre du har innstilt nettleseren din på å avvise dem. Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Du kan stille inn alle nyere versjoner av de fleste nettlesere til å godta eller avvise alle eller enkelte informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at om du avviser informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på nettsidene. Du kan finner mer informasjon og veiledning til hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no.

 

Hvordan oppbevares, sikres og slettes opplysningene?

Parkett og Gulv lagrer personopplysninger om kunder i henhold til gjeldende lovgivning. I henhold til personopplysningslovens § 28, vil opplysninger som ikke lenger er nødvendige for det formålet de er lagret for, slettes. Parkett og Gulv forholder seg til norske lover og regler i alt sitt arbeid.

 

Hvordan sikres opplysningene i kunderegisteret?

Parkett og Gulv behandler opplysningene på en trygg måte og i henhold til personopplysningslovens krav om integritet, konfidensialitet og tilgjengelighet.

 

Hvordan kan du få innsyn i eller endre registrerte personopplysninger?

I henhold til personopplysningslovens § 18, har du rett til innsyn i opplysningene som er registrert om deg. Dersom opplysningene er ufullstendige eller feil, kan du i henhold til personopplysningslovens § 27 kreve at disse blir rettet.

 

Mer informasjon?

Dersom du har spørsmål knyttet til kunderegisteret, ønsker innsyn, ønsker å reservere deg eller be om retting eller sletting kan du kontakte Parkett og Gulv på e-post post@parkettoggulv.no eller telefon +47 400 04 008.

 

Personvern betaling svea checkout?

Her kan du lese mer om cookies, hvitvasking, klagehåndtering og personvern.

https://www.svea.com/no/nb/sveafinans/personvern-overordnet/

Bruk av databehandlere

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss, slik at vi kan levere våre tjenester til deg. Relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles med betalingspartner og transportør.

Databehandlere er andre selskaper som vi benytter for å behandle personopplysningene. Det inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i slike tilfeller. Vi benytter oss av følgende databehandlere i tilknytning til tjenesten:

Facebook
www.facebook.com

Annonser på Facebook

– Kundeadferd
– E-postadresse
– Lokasjon
– Ordre

Google
www.google.com/analytics/

Overvåke salget i butikken og hvilke kilder kunden kommer fra.

– Alle ordre
– Produkter
– Kundeadferd på nettsiden
– Tracking av kilde (hvor kunden kommer fra)

Google
adwords.google.com

Annonser i Googles annonsenettverk

– Ordre
– E-postadresse

Live chat
https://www.livechatinc.com

Chat og support system for kundeservice

– Ordre
– E-postadresse
– Kundeadferd på nettsiden

Svea Checkout
https://www.svea.com/no/

Betalingstjenese

– Ordre
– E-postadresse
– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– Personnummer (kredittsjekk)